niedziela, 20 listopada 2016

Ciasto

Popełniłam.
I chyba za dobrze je zrobiłam bo nie pływa..
A brownie sie nazywa.
Za długo piekłam? Czy moze brak glutenu na to wpływa?
A czy robił ktos brownie bez cukru?

No bo cukier jest be 

10 komentarzy:

  1. Dobre brownie nie jest złe! Ja nie popełniam, ale corka w UK czesto:) Lubie bardzo. Można bez cukru?

    OdpowiedzUsuń
  2. ja brownie nie robię bo...nikt nie lubi:p
    u nas sernik to podstawa!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No ja zawsze tez sernikowalam:)
      To był pierwszy raz gdy brąz upiekłam

      Usuń
  3. no nie wiem
    jak zżerajom to na pewno dobre!

    OdpowiedzUsuń
  4. ja nie robię, ale chyba można, bo w sieci przepisów mnóstwo
    http://www.napolslodko.com/bezglutenowe-brownie-bez-cukru/#

    OdpowiedzUsuń